Spune NU drogurilor!








joi, 5 iulie 2012


    Sa urmarim acest video.



    Multi dintre noi stiu acest video si asa, prin absurd, indraznim sa gandim asa: acesti oameni ne conduc tara?!
     Aceste pitipoance cu silicoane pana in dinti au bani cu gramada, dar cand vine vorba de exprimare crapa stratul de ozon. Sincer, eu nu l-as fi pus pe Gigi Becali top 1(daca era un top al persoanelor cu pofta de carnat, credeti-ma ca era lider) ci miss univers, Bianca Rus, si Elena Basescu, miss papadie au onoarea, fiica lui tata. Un pas in fata va rog, 10.000 puncte pentru voi. Draga noastra Elena, se pare modelling-ul te-a zapacit mamica. Vezi ca in politica trebuie sa vorbesti si sa lasi formele si mersul deoparte. 
   Intr-o tara in care pana si cei din guvern, cei din showbizz ne arata ca la propriu au pus burta pe carte, nu ma mai mira restul populatiei care toata butoneaza in fata TV-ului.
   Replica lui Oana Zavoranu: "M-ati facut o fiara, eu nu sunt asa[...]Eu sunt invatata sa traiesc frumos, nu ca voi: prin mansarde cu chiloti pe tavan si cu prezervative pe sub pat. Eu nu am trait asa ! ". Vai draga mea Oana, adevarul e ca nu esti o fiara, esti chiar mama fiarei. Cred ca daca erai sotia lui Gigi, erati perfecti. Nuuuu nu Doamne iarta-ma ce vorbesc. Venea apocalipsa. Cat despre urmatoarele afirmatii, hmmm. Ai invatat in sfarsit si tu sa te descrii la persoana a III-a. Bravo, felicitarile mele.
   Bun, mai departe. 
  Marean Vanghelie, spargatorul de cocoroade, cere ajutorul reporter-ului pentru conjugari. Te uiti pe tavan mamica? Dam la manivela pentru a porni ultimul neoron al bietului om. Replica sa: "Am auzit aseara de la niste baieti simpatici si ii trimit sa se duca 'acolo' la munca si sa imi citeasca cateva alnanahe". Si heeeeeee-ul continua. Adevarul este, ca domnule parlamentar cu 2 clase, acei baieti simpatici au cam invatat conjugarile. Crezi ca toti trebuie sa pupe in stanga si dreapta pentru a vorbi in societate? Adevarul e daca ai stapan puternic, se pot face multe. Ar mai trebui ca Oana Zavoranu, Bianca Rus si/sau Nikkita(mai ales ea) sa intre in politica, ca ar fi meniul complet.
  Next. 
   Irezistibila, miss univers Bianca Rus este mai ceva ca Batman sau Supeman. "[...] puteti observa acolo un cazino foarte dragut, o cladire foarte imensa(Vorba lui Huidu: Bine ca nu este extrem de imensa cladirea cum este mintea ta !). O vad pentru ca imi este tare frig si vad foarte bine pe frig. Este -0 grade[...]." Vai ceapa ei de treaba, ar trebui sa prezinti stirile meteo. Sunt sigur ca rating-ul ar fi super. Ca sa nu aduc aminte ca ea are ochi cu infrarosu; vede pana in capatul celalalt al Chinei (si asta datorita frigului).
  Tragic. Copiii nostri vor sa urmeze viata mondena; un sfat, fara televizor in jurul ore 5, mai ales cand vine vorba de stiri, invitati in eemisiune, viata mondena sau alte minunatii. 
   Televizorul poate dauna extrem de grav celor mici. Ceea ce vor vedea la TV in mare parte vor pune in aplicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrisoare catre tineret

  Asa m-am saturat de toti tampitii si toate curvele din tara asta... Mai ales cei din Guvern... Nu au nici un pic de jena... Nici un pic de bun simt sau inima... Unu fura o gaina ia 2 ani... Unu violeaza ia 7 ani... Un Parlamentar care fura banii nostrii scapa nevatamat... Unde esti tu Tepes ?????... In timp ce noi stam si ne plangem ca nu ne ajung banii de taxe sau ca nu sunt bani de trait de pe o zi pe alta, curveta Udrea isi plateste datoriile din banii nostrii, se plimba prin Shanghai din banii nostrii si primeste inca o mie de functii in Guvern... Pana va fi singura ramasa in Parlament... Pentru cei ce citesc acest mesaj si urmaresc acest video( mai ales cei mai tineri )va dau un sfat... FITI CORECTI, INVATATI, LUPTATI PENTRU DREPTURILE VOASTRE, NU MUNCITI CU FUNDU PENTRU BANI SAU FUNCTIE... Banii trebuie sa fie un mijloc, nu un scop !!! Spune mai departe despre cele vazute... Salvati-va !... Ei au pierdut... Noi,ce vom face?
Copyright © 2010-2012 Rares Andrei