Spune NU drogurilor!








luni, 9 mai 2011

Sunt eu, cainele comunitar!

  Cred ca fiecare dintre noi, in ultimii 3-4 ani, am observat problema cainilor comunitari. In ultimii ani, iubitul nostru guvern a fost mult mai interesat de alte probleme, care dupa parerea mea, ar mai fi putut astepta...si au uitat alte probleme. Una dintre ele fiind lipsa adaposturilor pentru caini.
  Zilnic, cand merg spre facultate sau plimbare, observ cainii, care umbla in haita si alearga dupa masini, respectiv oameni, biciclisti, etc. Sunt atatea cazuri la tv sau din auzite cum oameni ajung la spital muscati de caini. Sa nu vorbim de speriat sau alergat.   Trebuie sa facem ceva in acest sens pentru a putea oferi o mai mare siguranta, liniste tuturo persoanelor din jur. Un mesaj pentru cei care iubesc cainii: si eu sunt iubesc animalele, mai ales cainii si nu doresc nici eu acestor fiinte, dar trebuie sa gasim o solutie pentru siguranta noastra si a copiiilor nostrii.
  Consider aceasta idee una destul de interesanta. Astept parerea voastra...

2 comentarii:

  1. Iti inteleg nemultumirea, insa faci o confuzie aici, nu guvernil se ocupa de colectarea cainiilor comunitari si plasarea acestora in centre speciale , aceasta treaba se leaga de Consiliul Local si inca nu te bucura ca tot nu ai rezolvat nimic inca. Vara trecuta, un vecin de al meu a depus o plangere catre centrul de colectare a cainiilor comunitari pentru ca se poate, intradevar cainii au fost luati si hop-top au reaparut , de ce ? Hai ca iti povestesc , au aparut apoi dupa scurt timp vecinul meu a primit o hartie de la consiliul local in care si-au cam dat-o cu stangul in dreptu, si mi-am dat seama ca nu isi prea cunosc legea, normal pana la urma la ce te poti astepta ? In foiaia de la ei spuneau ca dupa ce se preiau cainii sunt adapostiti intr-un adapost pana cand se deparaziteaza si se pune cercelul apoi ei sunt obligati sa ii readuca pe terenul din care au fost ridicati, iar dupa mai multe sapaturi am gasit asta exact pe siteul lor al consiliului local Sibiu pentru cainii comunitari in care scria astfel , citeste cu atentie (d) !


    CAP. II Obiectul de Activitate
    Art. 5
    (1)    Serviciul public are in principal urmatoarele atributii privind:
    d)    reintoarcerea cainilor in zonele din care au fost prinsi, la cererea colectivitatii/grupului local, care isi asuma in scris raspunderea pentru ocrotirea animalelor tratate;

    Deci intrebarea mea este , de ce sa te mai agiti daca ne inchid gura mereu cu cate o bomba de genul acesta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este neaparat vorba de agitatie Adi. Ci simplu fapt ca seara iti mai este teama sa umblii pe dstrazi. Uite, eu intro seara veneam acasa de la o prietena, eram pe Calea Dumbravii, langa Scoala de Soferi Prima. Am ramas uimit cum 6 caine, dar nu catei, dulai zic, se certau pentru un os. Am traversat strada si 2 dintre ei au traversat dupa mine. Si a trebuit sa ocolesc toata portiunea aia pentru a fi ok.
    Na daca tine de consiliul local, iau niste caini vagabonzi si rai si o sa ii pun in curtea lor. Ca atunci cand se trezesc dimineata sa vada si ei cum este:)).
    Pe bulevardul Mihai Viteazu este la fel. Cei care stau pe acest bulevard, in apropriere de giratoriu, imi pot confirma acest lucru.
    Este vorba pana la urma de "curatenie", siguranta Adi...

    RăspundețiȘtergere

Scrisoare catre tineret

  Asa m-am saturat de toti tampitii si toate curvele din tara asta... Mai ales cei din Guvern... Nu au nici un pic de jena... Nici un pic de bun simt sau inima... Unu fura o gaina ia 2 ani... Unu violeaza ia 7 ani... Un Parlamentar care fura banii nostrii scapa nevatamat... Unde esti tu Tepes ?????... In timp ce noi stam si ne plangem ca nu ne ajung banii de taxe sau ca nu sunt bani de trait de pe o zi pe alta, curveta Udrea isi plateste datoriile din banii nostrii, se plimba prin Shanghai din banii nostrii si primeste inca o mie de functii in Guvern... Pana va fi singura ramasa in Parlament... Pentru cei ce citesc acest mesaj si urmaresc acest video( mai ales cei mai tineri )va dau un sfat... FITI CORECTI, INVATATI, LUPTATI PENTRU DREPTURILE VOASTRE, NU MUNCITI CU FUNDU PENTRU BANI SAU FUNCTIE... Banii trebuie sa fie un mijloc, nu un scop !!! Spune mai departe despre cele vazute... Salvati-va !... Ei au pierdut... Noi,ce vom face?
Copyright © 2010-2012 Rares Andrei